Makiažas Kempine Turėtojas Grūdintas Ekologiškas Silikono Grožį Sudaro Balansinė Box Mini Turas Kosmetikos Sluoksniuotos Organizatorius Dėžutę

1 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.46 €6.78

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Feature1:

maquiagens

feature6:

Grožis

Feature3:

Maquillage femme

Elemento Tipas:

Kosmetikos Sluoksniuotos

Kiekis:

1 vnt

feature8:

Esponja maquillaje

Vienetų skaičius:

Vienas Vienetas

Feature2:

maquillajes para mujer

feature7:

Makiažas Priedai

Parama:

Dropshipping/Didmeninės

Feature4:

makiažo produktai

Modelio Numeris:

LJ9200 Makiažas Stovai dėklai

feature9:

maquillaje

dydis:

1 pcs

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Prekės Pavadinimas:

MOONBIFFY

feature10:

belleza

Feature5:

maquillage


Aprašymas

Silikono Sluoksniuotos Kempine, Vežančių Box Mini Turas Kosmetikos Sluoksniuotos Organizatorius Dėžutė dvipusė Ventiliacijos Lengva Valyti Lengvas Lauko

Ypatybė:

1.Minkštas ir Patvarus Silikoninis Medžiaga: Šis powder puff laikymo dėžutė pagaminta iš minkštas ir patvarus silikoninis medžiaga, kuri yra lengvai valoma ir atspari purvui.Medžiaga yra non-stick, todėl ji gali būti lengvai valomi su išskalaukite vandeniu.

2.Dvipusis Kvėpuojantis tvirtinimo taškai: Šis makiažas kempine turėtojas lange funkcijos dvipusis kvėpuojantis skyles, kad išlaikyti savo pūkinės sausi, nuo miltligės.Angos leidžia orui cirkuliuoti, užkirsti kelią drėgmės susikaupimo ir pratęsti gyvenimą savo pūkučiai.

3.Lengva Naudoti Atidaryti Dizaino: Šis makiažas sluoksniuotos organizatorius lange yra paprasta naudoti atidaryti dizaino, kuris leidžia jums prieigą prie jūsų pūkučiai, greitai ir patogiai.Sklandžiai atidarymo ir uždarymo mechanizmas užtikrina, kad jūs galite greitai gauti jūsų pūkinės be jokio vargo.Dizainas taip pat apsaugo pūkinės nuo kritimo iš dėžutės, užtikrinti, kad jie liktų švarus ir higieniškas.

4.Kompaktiškas ir Nešiojamas: Šis grožis sponge atveju yra kompaktiškas ir lengvas, todėl puikiai tinka kelionės ir on-the-go naudoti.Jo mažas dydis leidžia lengvai supakuoti savo bagažą arba rankinėje ir pasiimti su savimi visur, kur jums eiti.

5.Stilingas ir Praktiškas: Ši kosmetikos sluoksniuotos sponge nešiojimo dėžę, yra ne tik praktiškas, bet ir stilingas, pridėti jutiklinio elegancija ir rafinuotumas savo grožio kolekciją.Tai labai puiki dovana grožio entuziastai, makiažas menininkų, arba tiems, kurie nori išlaikyti savo pūkučiai organizuoja ir higieniškas.

Specifikacija:

Stilius: Mados

Uždaryti: ATIDARYTI

Modelis: Kietas

Modelio Numeris: Makiažas Sluoksniuotos Dėžutė Turėtojas

Pavadinimas: Apvalūs Sluoksniuotos Saugojimo Dėžutė

Gaminio medžiaga: Silikonas

Gaminio Dydis: Apie 74x24mm/2.91x0.94in

Produkto svoris: 30g

Produkto spalva (nebūtina): rožinė, chaki, ruda, juoda

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Makiažas Sluoksniuotos Saugojimo Dėžutė

Pirkėjas
2023-12-20
Pat kaip nuotraukoje ir labai praktiška

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai