Pora Prijuostės, maisto ruošimui Ponas Ir Ponia Virtuvės Prijuostės 2vnt Dėvėti, Atsparus Juokinga Virėjo Prijuostė Kepimui ant grotelių namų reikmenys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €7.18 €14.38

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Pora Prijuostės

Klasifikacija:

Rankovių Prijuostė

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

Juosmens

Medžiaga:

MEDVILNĖS


Aprašymas

Kulka Taškų:

1. Išimtiniais Poliesterio: Sukurta, naudojant aukštos kokybės poliesteris, mūsų juokingas pora prijuostė yra neįtikėtinai minkštas ir jaukus nešioti.Jums patinka, kaip patogiai jis jaučiasi.

2. Laiško Spausdinimo Dizainą: Specialiai sukurta mylintis porų, kurie naudojasi maisto gaminimas kartu, jie yra stilingas ir funkcionalus virtuvės prekių už bet kokius maisto ruošimo virtuvėje.

3. Padaryti Romantišką Atmosferą: Šių atitikimo prijuostės pridėti palūkanas, kulinarija, todėl tai yra įdomus veiklos, kad jūs galite mėgautis su savo partneriu.Puikiai suprojektuotas, kad tilptų dauguma dydžių.

4. Supaprastinta Priežiūra: Laikykite įdomus virimas su mūsų Juokingas Pora Prijuostės.Su lengvai ir greitai priežiūra, tiesiog pop juos į plovimo streso valymas.

5. Mėgstamiausia Dovana: Skleisti džiaugsmą su šių hilariously sukurta Juokinga Pora, Prijuostės, tinkama proga, pavyzdžiui, gimtadienius, sukaktuves, ir vestuvėms.Šiltas širdis savo artimuosius.

Aprašymas:

Specialiai sukurta mylintis porų, kurie naudojasi maisto gaminimas kartu, jie pagaminti iš patvaraus poliesterio.Mėgaukitės virimo procesą, nesirūpindami apie sudėtingą valymo priemonių.

Techniniai duomenys:

1. Gaminio medžiaga: poliesteris;

2. Gaminio dydis: (vidut.)80*60*0.3 cm/31.5*23.62*0.12 cm

3. Produkto svoris: 75g;

sąrašas:

Juokinga Pora Prijuostės*1pack(2vnt)

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai