Atspalvis Medžiaga Įrašus Daugkartinio Naudojimo Fix Spaustuvai Palapinės Audinio Atspalvis Audinio Priedai Nuo Saulės Pavėsyje, Palapinė, Sodo Užskaitos Kovos Su Paukščių

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.79 €9.58

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Formos:

U-Formos

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Rinkinys Tipas:

no

Tipas Didmeninės:

Taip(>50 Vnt.)

Modelio Numeris:

Tarp Įrašų

Produkto Tipas:

įrašai

dydis:

Securing clip

Medžiaga:

Plastikiniai

Naudoti:

Marškinėliai


Aprašymas

Jeigu jums reikia patikimos ir ilgaamžės būdas apsaugoti savo tentas, brezentas, ar palapinė, atrodo ne daugiau nei mūsų brezentas įrašus.Šie įrašai yra pagamintas iš aukštos kokybės abs, kurie gali atlaikyti nuo saulės ir aukštos temperatūros poveikiui.Jie turi stiprų sukibimą užtikrina, kad jie bus ne patenka ne lengvai.Jie taip pat nėra lengvai deformuojasi, išnyks, arba nutraukti.Jūs galite naudoti juos, kempingas, piknikai, šalys ar bet lauke veikla, kuri reikalauja baldakimas.Mūsų brezentas klipai yra lengva įdiegti ir pašalinti

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: blackout audiniai įrašą

Specifikacijos: apie 2.7 cm/1.06 colių/10vnt +apie 3,7 cm/1.46 colių/10vnt

Medžiaga: ABS

Pakavimo Sąrašas:

1box x atspalvio audinio įrašus

Pastaba:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Šilumos Varža: Apsaugoti savo augalus ir baldų nuo saulės daromos žalos, efektyviai su mūsų atspalvio audinio įrašus.Jie yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kurios siūlo nuo saulės ir aukštos temperatūros poveikiui.

2.Tvirtas Ir Lengvas Naudoti Įrašų: Šių atspalvio audinio įrašai gali saugiai laikykite pavėsyje, net ir laikiklis vietoje, net ir atšiauriomis oro sąlygomis.Įrašai nėra lengva nukristi arba atlaisvinti, ir jie yra kompaktiško dizaino, kad yra saugūs ir patikimi.Jie idealiai tinka naudoti lauko sąlygomis.

3.Anti-Ašarojimas Medžiaga: Šių atspalvio audinio klipai yra pagaminta iš aukštos kokybės ABS, kurie gali atlaikyti ašarojimas ir blukimas, siūlanti ilgalaikį patikimumą ir našumą, bet klimatas.

4.Paprasta naudoti: galite patikėti mūsų atspalvio audinio įrašus išlaikyti savo atspalvio audinio vietoje.Jie pagaminti iš tamprios medžiagos, kuri gali dirbti su įtampa ir svorio.Jie nebus pertraukos lengvai ir gali būti fiksuojami arba ne greitai.

5.Didžioji Paraiška: Jūs galite lengvai pridėti šiuos įrašus, bet atspalvis medžiaga, tinklai, arba audinio su paprastu snap-on dizainas.Jie suteikia tvirtas ir stabilus sukibimas ant kraštų, užkertant kelią jų ašarojimas ar paslysti.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai