Karšto Pardavimo Naudinga Automobilių ATIDARYTI Atšvaitinės Juostelės Durų Lipdukai Įspėjamojo Ženklo Automobilių Eksterjero Notic Vandeniui 1 Set

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.65 €2.99

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Dizainas:

Žodžius

Lipdukas Rodymas:

Durys & Juosmens linija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

modelis:

Skaičius / Raidė

Tipas:

Klijai Lipdukas


Aprašymas

Produkto aprašymas:

* Medžiaga: PET

*Šviesą atspindinčios ženklai turi tas pačias savybes, kaip gatvės pasirašyti, kai šviesa šviečia į tai, primena, vairuotojas netoliese esančių automobilių.Saugo saugos,super šviesus rangą atspindintis didžiausią matomumą tiek per day & night.matomas atstumas yra 300 metrų.

*Atspindžio technologija pagerina atspindintis ryškumo šviesą atspindinčios plėvelės.Puikus kampas atspindys.Šviesą Atspindinčios Lipdukai Gali Būti Naudojamas Ant Automobilio/ Durų/Priekinis ir Galinis Bamperis, Ji taip Pat Gali Būti Naudojamas kaip Naktinė Kuprinė/ Veikia Drabužių/ šaldytuvas,Ji Yra gera Day & Night Pėsčiomis.

*Apsaugoti jūsų važiuojant naktį - šviesą atspindinčios "atidaryti"ženklas turi tuos pačius atributus kaip gatvės ženklas, kai šviesos yra tai, įspėti vairuotoją apie netoliese automobilių, todėl tai puikus būdas apsaugoti vairuotoją metu važiuojant naktį.

*Smulkūs apdailos, atsparus vandeniui, išvengta greta.Lengva įdiegti, Patvarus ir Likučių-Nemokamai Atšvaitinės Juostelės,nėra lengva nukristi.

Paketas Apima:

4Pcs Automobilio Duris Atspindintis Įspėjimo Lipdukas, Siekiant apsaugoti savo automobilį visiškai.

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai