Į Žvaigždėtą Naktį Izoliuoti Pietūs Maišą Moterų Tote Krepšys, Atsparus Vandeniui, Šilumos Minkštas Įdėklas Pietūs Konteinerių Iškylą Kelionės

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.60 €9.39

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Medžiaga:

Oxford Medžiaga

CN:

Fujian


Aprašymas

Produkto Aprašymas

Į Žvaigždėtą Naktį Izoliuoti Pietūs Maišą Moterų Tote Krepšys, Atsparus Vandeniui, Šilumos Minkštas Įdėklas Pietūs Konteinerių Iškylą Kelionės

Mielas Universalus Nešti Galėtų Būti Naudojamos Plačios Grupės, Kaip Darbo Pietūs Maišą Suaugusiems Naudoti Biuro, Rankinėje Kaip Mados Pakankamai, Kaip Moterys Nešiojamas Krepšys, Didelis Įvairios Krepšiai Vykdyti Atsitiktinis Kelionės, Lauko Darbams, Kaip Mažas Aušintuvas Maišelis Prisipildo Užkandžių / Gėrimų Iškylą.Gana Gražus Dovanų Maišelis Draugais.

Daugkartinio Naudojimo

Išskirtinis Izoliuoti Pietūs Maišą, Yra Čia, Kad Padaryti Jūsų Gyvenimą Lengviau, Ir Padėti Jums Mėgautis Sveiką Ir Skanų Maistą.Jis Gali Būti Naudojamas Darbe, Mokykloje Ir Bet Laisvo Laiko.Stilius Yra Tinkamas Iškyloms, Gatvių Prekybos, Vakarienė, Klasių Studija, Lauko Kelionių, Darbo Ir Kt.

Išorės Kišenėje Dizainas

Puikiai Tinka Turėti Savo Telefono, Piniginės, Raktų, Kortelių, Įkroviklis, Nedidelis Pokytis Servetėlės

Plačios Atviros Konstrukcijos

Jūs Galite Įdėti Jūsų Pietūs Konteineriai, Į Maišelį Arba Paimtas Iš Maišo Horizontaliai.Tai Gali Padėti Išvengti Skysčio Ištekėjimo Iš.Jei Viduje Krepšys Yra Purvinas,Jūs Galite Ją Išvalyti, Lengvai Per.

Puikus Darbas Miltai, Iškylų Miltai, Lauko Grilis, Dietos Valdymo,Kelionių Ar Prekybos

Speciali Funkcija

Top Patvarus Wrap Rankenos Priekyje Didelė Kišenė Papildomos Atminties.Ar Jums Patinka Per Dieną, Ne Parkas, Parduotuvės Prie Parduotuvės, Ar Visaip Kitaip Savo Mėgstamos Sporto Komandos,Jūs Galite Jį Pasiimti.

Skalbimo Instrukcijos:

1. Medžiaga Korpuso: Naudokite Drėgnu Skudurėliu Nuvalykite Jį Arba Teptuku Toli Švelniai.

2. Aliuminio Folija Pamušalas: Prašome Naudoti Drėgnu Skudurėliu Su Indų Ploviklis (Jei Reikia), Nušluostyti, Paskui Nuplaukite Švariu Vandeniu, Pagaliau Sausu Skudurėliu Nudžiūti Ir Sausu Oru.

3. Nėra Skalbimo Mašinai, Ne Insolate, Ne Išgręžkite.

#productDescription h3 { margin: 0.75 em 0px 0.375 em -1px; }

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai