Xiaomi Šildomos Miestelyje Pastovios Temperatūros Smart Home Office 3-pavarų Temperatūros Reguliavimas Puodelis Pieno, Arbatos, Vandens, Kavos Puodelio Šildytuvas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €19.98 €28.55

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Prekių Kokybės Sertifikavimo:

ce

Nominali galia:

220V

Korpuso Medžiaga:

Silikagelis

spalva:

rožinė geltona

Tipas:

Nešiojamieji

Išplanavimas skersmuo:

8.5 cm

Valdymo metodas:

Mygtuko Tipas

Prekės Pavadinimas:

MIUI, XIAOMI

Galia (W):

750W

Energijos Taupymo Režimas:

Kintamoji srovė


Aprašymas

Xiaomi Šildomos Miestelyje Pastovios Temperatūros Smart Home Office 3-pavarų Temperatūros Reguliavimas Puodelis Pieno, Arbatos, Vandens, Kavos Puodelio Šildytuvas

Pastaba:Atkreipkite dėmesį, kad tai yra Xiaomi YOUPIN ekologinės grandinės produktas, ir nėra Xiaomi simbolis ant gaminio arba pakuotės.Pagrindinės Savybės:

1. Pastovios Temperatūros: miestelyje naudoja pažangiausias šildymo technologija, siekiant palaikyti pastovią temperatūrą jūsų gėrimai.Jūs galite mėgautis savo karštų gėrimų, nesirūpindami apie juos gauti šalto.

2. Trijų pavarų Temperatūros Reguliavimas: miestelyje yra trys temperatūros lygių galite pasirinkti iš, leidžianti jums pritaikyti, kad šiluma jūsų gerti remiantis asmens pasirinkimą.

3. Smart Funkcija: Ji yra įrengta su "smart" funkcijas, kad jis galėtų aptikti puodelis ar taurės.Kai laivas yra tiekiami miestelyje, jis automatiškai pradeda šildyti.Kai taurė yra pašalintas, šildymo funkcija išsijungia automatiškai.

4. Universalus Naudojimas: Šis miestelyje tinka įvairių rūšių gėrimų, įskaitant pieno, arbatos, vandens, ir kavos.Tai padeda išlaikyti jūsų gėrimą šiltą ilgiau, užtikrinant satistfying patirtis.

5. Saugos Funkcijos: miestelyje yra pastatytas su saugos protas.Yra automatinio išjungimo funkcija, kuri įjungiama po tam tikro neveiklumo laikotarpio.Tai leidžia išvengti galimų nelaimingų atsitikimų ir taupo energiją.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai