20Pcs Vienos Kišenės, Moneta Rankovėmis Kolektorius Atskirų Skaidrus Monetos Rankovės Plastiko Rankovių Laikiklį Nedidelis Monetos Plastiko Laikiklis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €0.63 €0.95

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Pagrindinė Medžiaga:

PVC

Medžiagos Sudėtis:

/

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

1.【Aukščiausios kokybės Medžiagos】kišenėje monetų dėklas yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, ne toksiškas ir beskonis, o ne nerimtas, turi gerą storis, sklandžiai liesti, atsparus dulkėms ir anti-oksidacijos, geras pasirinkimas, ilgalaikė apsauga jūsų monetoms.

2.【Aiškus Dizainas】plastikinių monetų dėkle, nėra lipnus, turi aukštą skaidrumo, jūs galite pamatyti juos iš abiejų pusių, tada greitai rasti ir išsirinkti vieną, jums reikia.Aišku, monetų konteineriai conduce monetos saugojimo, žiūrėti ir keistis.

3.【Tinka Kolekcijos】matmenys kiekviena moneta rankovėmis yra: 5.5 x 5,2 cm/ 2,2 x 2 colių, kurios gali gražiai tilptų įvairių monetų, tai yra geras dydis, su pakankamai vietos laikyti monetas ir nebus iki kitos vietos.

4.【Pakankamas Kiekis】Yra 20 vnt. vienos kišenės, moneta salto, pakankamą kiekį, kad atitiktų jūsų poreikius, saugoti savo labiausiai svarbus ir prasmingas progines monetas ir monetų, išlaikyti juos nuo rūdžių ir korozijos.

5.【Platus】Plastikinės monetos rankovėmis turi daug įvairių programų, be to monetas, jie gali taip pat būti naudojamas saugoti papuošalai, žetonai, ženkliukai, medaliai, arba kaip saugojimo maišeliai, kitų smulkių daiktų, išlaikant jų originalų blizga išvaizdą.

Specifikacija:

100% visiškai naujos kokybės.

Prekės Pavadinimas:Proginių monetų surinkimo krepšys

Medžiaga:Plastikas

Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyta

Dydis:Kaip paveikslų paroda(1inch = 2,54 cm)

Kiekis:20 Vnt.

Komplektą sudaro:

20Pcs Proginių monetų surinkimo krepšys

Pastaba:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2.Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai