Amžinai Amžinąjį Konservuoti Pakilo Angelas Gimtadienio Dovana iš Stiklo Pagaminti Moterims Gimtadienio Ir Valentino Dienos Dovana Įrankis Ir Reikmenys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namai Ir Sodas
  • Produkto Kodas: z1048
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €13.56 €27.12

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Gerbera

Proga:

Šalis

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Medžiaga:

MEDVILNĖS

Modelio Numeris:

Konservuoti Rose


Aprašymas

Kulka Taškų:

Eter galutinis Grožio Rožės: rožių, kad niekada blunka visada buvo grožio simbolis, meilę ir dėkingumą.Tai puikus namų stalo apdaila, biuro aplinkoje, ir šalis, vestuvių dekoravimas.

Angel Palaiminimus: Angelai-tai geriausias palaiminimus.Šis gražus angelas yra jūsų idealus pasirinkimas, kai norite siųsti, bet nuoširdžiai nori savo šeima ar draugais.Tai taip pat puikus angel kolektoriai.

Nuostabus Dizainas: Restorano skaidri dovanų dėžutė, viršuje spalva simbolizuoja gerumą.Gėlių kalba rožės yra meilės, suteikti geriausią rožės labiausiai ypatingas žmogus, amžinai mėgėjams.

Aukštos Kokybės Medžiaga: Meno dovanos yra pagaminti iš aukštos kokybės karščiui atsparaus ir aplinkai draugiškas boro silikatinio stiklo.Stiklo dangtelis yra šiek tiek permatoma mėlyna, kurie leidžia kai kurių spalvų variacijos atsispindėti nuo žiedų viduje.

Romantiška Dovana: Konservuoti R ose Dovana Moteris yra graži ir patraukli elegantiškas dizainas ir padaryti didžiosios dovanos, jūs galite duoti jiems savo draugais, šeimos nariais, kaimynais, kolegomis ir pan.

Aprašymas:

Angel Rose Dovanos Moterims niekada glebti arba ėduonis, simbolizuojantis, kad nesvarbu, kas atsitiks, jūsų meilės jos niekada nepasikeis.Tai puikus būdas išreikšti savo jausmus, kad jūsų mama, žmona, dukra, močiutė ir visi jūs puoselėti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Angelas Pakilo Dovana Moterims

Dydis: apie 11* 7.5 cm/4.3*2.9 colių

Medžiaga: stiklas

Svoris: 350g

Pakavimo Sąrašas:

Konservuoti Rose x 1

Dovanų Dėžutė x 1

Ne te:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano nustatymų spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek si ze skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai