Pripučiami Sniego Vamzdžių Vaikų Lauko Žaislai, Riedlentės Žaislų Vaikams 42 Colių Slidinėjimo Žiedas Sniegas Stumdomas Rogės Pripučiami Rogės Pripučiami

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €21.24 €30.35

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Pasiruoškite žiemai su šia Kalėdų Slidinėjimo Žiedas!Pagamintas naudojant aukštos kokybės medžiagas, kad jis yra saugus ir patikimas visų amžiaus grupių žmonėms.Plius, tai kompaktiškas ir lengva saugoti.Paprasta naudoti, tai puiki dovana siųsti šeima ir draugais, kurie mėgsta lauko žiemą veikla.

Produkto pavadinimas: slidinėjimo žiedas

Dydis: 47 colių/119CM

Pripučiama skersmuo: 42 cm/106CM

Pakuotės dydis: 29*28*6cm

Svoris: 1500g

Medžiaga: PVC

Medžiagos storis: 0,5 mm

Guolių galia: 200kg

Atsargumo priemonės:

Dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampu, gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti nuokrypis nuo gaminio dydis.

Sąrašą;

Žiemos Sniego Vamzdžių x1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tvirtas Veiklos: Su aukšto slėgio atsparumo ir aukščiausios medžiagų, mūsų žiemos sniego vamzdžių yra pakankamai tvirti, kad atlaikytų sub-zero temperatūra ir raižyta vietove, užtikrinti tvirtas ir patikimas važinėti kiekvieną kartą.

2.Tvirtesnio Stabilumo: padidėjusi rankena, mūsų Žiemos Sniego Vamzdelis užtikrina geresnę pusiausvyrą ir patogi rankena, ypač su pirštines.Išlaikyti žaidėjų saugus mėgaudamiesi įdomus sniego!

3.Lengvas Saugojimas: Mūsų Žiemos Sniego Vamzdis yra galutinis kelionės kompanionas.Jis yra lengvas, lengva sulankstyti ir pakuotės po naudojimo, ir neturi užimti daug vietos, todėl jis idealiai tinka tiems, kurie visada kelyje.

4.Pasiruoškite Eiti į Įdomus: Mėgaukitės begalinis žiemos linksmybės su mūsų Žiemos Sniego Tube!Ačiū, kad ilgalaikis medžiagą, prietaisas trunka, kai visiškai pripūstos arba orą per antgalį.

5.Nepamirštamas Akimirkas: Pridėti specialų žiemos prisiminimai su geriausiais kūrybos dovaną.Siųsti šeima ir draugais džiaugsmo jaudinantis važiuoti Žiemos Sniego Vamzdžių.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai