Momentinės vaizdo Kamera Vaikams,Nulis Rašalo Vaikai Kamera Su Spausdinimo Popieriaus,Selfie Vaizdo Skaitmeninė vaizdo Kamera Su HD 1080P

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €41.70 €59.56

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Objektyvo (mm):

6-22mm

Aukštos Raiškos:

480P(SD)

Ryšiai:

Uždara Sistema/VAIZDO Laidinis

Palaikomos Operacinės Sistemos:

No

Stilius:

Dome Kameros

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Prekės Pavadinimas:

FGHGF


Aprašymas

Vaikai Spausdinimo Kamera Selfie, Foto & Video - momentinės vaizdo Kamera Vaikams priima terminio spausdintuvo technologija, galite užfiksuoti veiksmą paspausdami mygtuką, lengva valdyti.Papildomai prie šios, be to, jis sukurtas su nepertraukiamo fotografavimo, animacinių filmų nuotrauka antraštės, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi, suteikti daugiau malonumo vaikams.

Įrašykite Savo Gyvenimą - Vaikai skaitmeninis fotoaparatas su 2.4 colių spalvotas ekranas ir 1080P HD vaizdo įrašymas galite išvengti žalos jūsų vaiko akis.Didesnis žiūrėjimo ir tikroviškesnės spalvos yra už geresnį vaizdą.Vaikai vaizdo kamera su kaklo virvelę vaikams leidžia jį nešiotis visur, šaudymo visur.Ji turi 32GB TF kortele, leidžianti išsaugoti tūkstančius nuotraukų.Nereikia nerimauti bėga saugojimo nebėra!

Dvigubo Objektyvo Kamera ir "PASIDARYK pats" Kūrybiškumas - Priekiniai ir galiniai 24 mln. pikselių, HD dual camera padės užfiksuoti kiekvieną akimirką savo gyvenimą.Kibirkštis vaikų kūrybiškumą apdaila ir dažymas atspausdintos nuotraukos su atitikimo spalvos rašiklių rinkinys.Taip pat, Kalėdų etiketės yra apdaila.Lengva naudoti, ekonomiškas pačių, puikiai tinka vaikams, Kalėdų dovana kiekvienam vaikams.

Saugiai ir Lengvai Valdyti - momentinių fotoaparatui priklauso terminio spausdintuvo technologija, tai reiškia, spausdinimas be dažų, spausdinimo popieriaus medžiaga yra odos draugiškas ir lengva pakeisti.Zero ink yra reikalinga, aplinkosaugos draugiškas.Paprastas ir įdomus mažiems vaikams žaisti su.

Puikus Pasirinkimas Žaislų Dovana Savo Vaikams - Puikus Gimtadienio, Naujųjų Metų, Kalėdų, Padėkos, Atostogų dovanų 5,6,7,8,9,10,11,12 metų amžiaus mergaičių ir berniukų.

Spalva:Rožinė/Geltona/Žalia

Medžiaga:Silicio dioksido gelis

Dydis:13cmx12cmx5.5cm

Pakuotės Turinys:

1 * nustatyti lipdukai

1 * virvelės

2 * plėvelė

5 * spalvos rašiklis

1 * 32 atminties kortelę

1 * usb kabelis

1 * naudojimo instrukcija lietuvių kalba

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai