Propano Adapterio Montavimo Nešiojamų Filtras Bake Adapteris Kempingas Daugiafunkcinis Lauko Kempingas Viryklė Bakas Konverteris Propanas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.22

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Su Uždegimo Prietaiso ar Ne:

Įtrauktas

Tipas:

Dujinė Viryklė

Vienkartiniai:

No

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Ieškote viryklė jungties kištuką, kuris suteikia geros sandarinimo ir patvarumo?Ieškoti ne toliau nei mūsų Lengva Naudoti plug!Skirtas naudoti su degikliais ir cilindrus, mūsų kištukas yra puikus visų savo lauko veikla, įskaitant kempingas piknikus, ir bus surengti pagal skirtingų aplinkų ir sąlygomis.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kempingas Viryklė Adapteris

Spalva: Aukso

Medžiaga: Vario+Aliuminio Lydinys

Grynasis Svoris: apie 50g

Svoris su Pakuote: apie 50g

Gaminio Dydis: apie 4.5x4x4cm/1.77x1.57x1.57 cm

Pakuotės Dydis: apie 4.5x4x4cm/1.77x1.57x1.57 cm

Pakavimo Sąrašas:

1* Kempingas Viryklė Adapteris

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugos Užtikrinimo: Prijunkite lauko viryklė suskystintų cilindrų patogiai šis kempingas viryklė adapteris.Tai užtikrina saugų ir patikimą veikimą su stabilus jungtys, aukštos kokybės medžiagos ir puikios sandarinimo optimalų patvarumą.

2.Paprasta Naudoti: Atnaujinti savo lauko virtuvės žaidimas su šiuo kempingas viryklė adapteris.Jis leidžia jums prijungti papildomus įrankius, kad jūsų lauko viryklės be jokio vargo.Tiesiog įdėkite lauko viryklė galvą į adapterį ir pasukti už saugus ryšys: nėra reikalingas priemones.Šis adapteris yra suderinamas su dauguma lauko viryklės, todėl būtina turėti visus lauko entuziastas.

3.Daugiau Funkcijų: Revoliucionizuoti savo stovyklavimo setup su mūsų Kempingas Viryklė Adapteris.Jo universalumas leidžia lengvai pereiti nuo įvairių lauko viryklė ir suskystintų cilindrų tipai ir sąsajos.Multi-funkcinis konvertavimo įrankis jungiasi skirtingų degikliai ir cilindrų vientisą maisto ruošimo patirtis.

4.Lengvai atlikti: Gauti labiausiai iš jūsų lauko virtuvės patirtimi su mūsų kempingas viryklė adapteris.Su savo universalus dizainas, suderinamas su įvairių filtrų, todėl puikus daugiafunkcinis tirpalas veiklos lauke.Mūsų adapteris yra kompaktiškas ir lengvas nešioti, pasirengusios, kai reikia.

5.Geras Prisitaikyti: patikimą ryšį, šis kempingas viryklė adapteris gali pasigirti gerai prisitaikyti ir veikia normaliai įvairiose aplinkose ir sąlygas, įskaitant aukštai virš jūros lygio sritis, šaltame klimate, ir kintama oras.Mėgaukitės nepertraukiamu lauko virtuvės į bet kurią vietą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai