Espresso Kavos Aparatas, 20 Baras, Retro Espresso Maker " su Pieno Putų Garlaivis Lazdelę už Cappuccino, Latte, Macchiato

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €125.96 €251.91

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kavos Tipas:

Espresso, Machiatto, Latte, Kapučino

Funkcija:

Cappuccinatore

Įtampa (V):

110-220V

Prekės Pavadinimas:

Houselin

Siurblio Slėgis (Barai):

20

Modelio Numeris:

Houselin Espresso Kavos Aparatas

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Apie šią prekę

【Užvirinti Savo Mėgstamų Aromatinių Kavos】Šis espresso kavos aparatas yra įrengta pieno barboterio garo juostą, kad ji atitiktų jūsų įvairių kavos poreikius.Su mygtuko paspaudimu, jūs galite mėgautis barista-kokybės espresso, cappuccinos, ir lattes be plačią mokymo ar vadovo parengimas.

【Pieno Putų Sistema】Šis espresso maker yra įrengta 360 laipsnių besisukantis garų laikytis generuoti tūkstančius mažyčių burbuliukų oro, teikti puikus aksomo tekstūra savo pieno, sklandžiai micro putų barista kokybę, ir didinti skonio kava.

【Palengvinti Naudokite & Clean】Šis espresso kavos aparatas yra įrengta paprasta ir aiški valdymo mygtukų sąsaja, kuri gali greitai patenkinti savo kavos poreikius.Struktūra nuimamas vandens rezervuaras ir lašeline dėklas daro valymo patogu ir lengva.

【Laiko taupymo】atsisveikinti į ilgas eiles prie kavos parduotuvių.Su espresso aparatu namuose ar biure, galite sutaupyti daug laiko alaus mėgstamos espresso kavos gėrimų neišeinant iš patalpos.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai