Valtis Šiukšliadėžės Išardomi Daugkartinio naudojimo Valtis Šiukšlių Maišelį Su Sulankstomos Konstrukcijos Daugkartinio naudojimo Valtis Šiukšlių Maišą RV Baidarių Žvejybos Valtis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €18.01 €36.04

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Žibintuvėlis

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Pristatome mūsų ilgalaikį Nešiojamų Valtis Šiukšlių Maišelis su easy pull-arti atidarymo ir nuimamas karabinai.Puikus RVs ir valčių, tai patogu laikyti, kai nenaudojamos.Išlaikyti savo erdvę, tvarkinga be jokio vargo!

Medžiaga: 600D Oksfordo audinys + Teslin akių

Dydis: D9.5inch x H23inch

Svoris: 470g

Spalva: Juoda

Skelbimas:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis

Sąrašas:

Nešiojamų Valtis Šiukšlių Krepšys x1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ilgalaikis Naudojimas: Sumažinti jūros taršą ir saugoti aplinką su mūsų nešiojamų valtis šiukšlių maišelis pagamintas iš tvirto 600D Oksfordo audinio ir Teslin akių.

2.Paprastas valdymas: raišteliu viršuje dizainas ir paprasta pereiti veikti mūsų Nešiojamų Valtis Šiukšlių Maišelis užtikrina šiukšlių lieka įdėti, o viršutinis ir apatinis diržas stabilizuoja maišą ant jachtų, todėl būtina turėti aksesuaras kas plaukiojimas kelionę.

3.Paprasta Sąranka: atsikratyti jūrų nuolaužų lengvai su mūsų Nešiojamų Valtis Šiukšlių Maišą, greita ir patogi tvirtinimo sistema.Jos nuimamas karabinai gali būti lengvai montuojamas prie laivu bėgiai, priėmimo įrenginio vėjas.

4.Saugojimo Efektyvumas: Dėl savo sulankstomas dizainas, Nešiojamų Valtis Šiukšlių Maišas gali būti lengvai saugomi toli, padeda optimizuoti saugojimo vietos, kai nenaudojamas.

5.Plačiai naudojamas: Imtis savo krepšio " organizacijos į kitą lygį su mūsų Nešiojamų Valtis Šiukšlių Maišelis.Jis tinka įvairių lauko veikla, pavyzdžiui, žvejyba, baidarės ir kempingas.Plius, jis gali būti naudojamas laivuose, sandbars, ar krepšinio aikštelės.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai