Radijo Antenos Kabelio Pratęsimas Auto Stereo Jungtį, Kabelį, Antenos Adapteris Konversijos Kabelis Daugumai Automobilių Modelių Radijo Imtuvai &

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Galinio Lango
  • Produkto Kodas: z5881
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €0.92 €1.52

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Sąsaja:

Usb2.0

Specialios Funkcijos:

Automobilių Radijo Antena, Konverteris Jungties Kabelis

Prekės Svoris:

25g

Elemento Tipas:

Kabeliai, Adapteriai & Lizdai

Įtampa:

12V

Modelio Pavadinimas:

Automobilių Radijo Antena, Konverteris Jungties Kabelis

Medžiagos Tipas:

ABS+Varis


Aprašymas

Pagerinti savo klausymo patirtį su mūsų radijo antenos kabelio pratęsimas.Skirtas naudoti su uodega-line radijo imtuvai, automobilių stereo antenos sąsaja keitikliai, ir automobilių garso sistemos, šis kabelis praplečia diapazoną jūsų automobilio audio antena geresniam signalo priėmimui.

Pavadinimas: Automobilio Antenos Kabelio Su Adapteriu

Gaminio dydis: apie 8x8x2cm/3.14x3.14x0.78 cm

Medžiaga: ABS+varis

Paketų Sąrašo:

Automobilio Antenos Kabelio su Adapteriu x 1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Platus Suderinamumas: Mūsų automobilio antenos adapteris, kabelis leidžia jums mėgautis aiškią ir patikimą signalo priėmimo namų stiprintuvai ir imtuvai, uodega-line radijo ir originalus automobilio žaidėjų.Montavimas yra vėjas, suteikiant jums vientisą garso našumą.

2.Patobulintas FM priėmimas: Tai automobilio antenos jungties kabelį konvertuoja originalus automobilio antenos kištuką į standartinį kištuką, gerinti veiklos kokybę ir FM signalus.Jūs galite mėgautis geriau klausymo patirtį aišku ir trapumą garso.

3.Patogus Ryšiai: Mūsų automobilių antenos adapteris, kabelis yra produkto savybių, kurios leidžia lengvai prisijungti prie jūsų automobilio radijo.Lengvas ir patogus nešiotis, tai automagnetolos antenos sąsaja konverteris, kuris suteikia be jokio vargo montavimas, be jokių pakeitimų, arba priemonė reikalavimus.

4.Pagerintas Suderinamumas: Visuotinai suderinamas su daugeliu automobilių garso sistemos, šio automobilio antenos adapteris, laidas, tinka įvairių automobilių modeliai.Mėgautis besiūlių įrenginio prijungus jį prie esamos antenos be jokių pakeitimų būtina.

5.Plačios Taikymo: Tai automobilio antenos adapteris, kabelis yra skirtas CB radijas, automobilių garso antena, radijo antenos, radijo imtuvas, nuolatinis rankose santykio matuoklis, radijas skaitytuvo ir kiti prietaisai, kuriuos reikia antenos jungtis.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai