CLOOCL Naujų Anime Moterys T-Shirt Animacinių Pasakų Pasaulyje 3D Atspausdintas Įgulos Kaklo Marškinėliai trumpomis Rankovėmis Tee Negabaritinių Kawaii Drabužiai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €17.73 €23.34

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Tipas:

Pledas

Drabužių Ilgis:

ilgai

Features5:

marškinėliai moterims

Tinka Tipas:

LAISVAS

Viršūnės Tipas:

Tees

CN:

Kinija

Features3:

kawaii drabužiai

Elemento Tipas:

Topai

Rankovės Stilius:

Reguliariai

Lytis:

Moteris

Apdaila:

NĖRA

Sezonas:

Pavasaris/Vasara

Modelio Juos:

menas

Amžius:

Amžius 35-45 Metų

Features1:

T-marškinėliai Moterims

Apykaklės:

O-Kaklo

Pritaikymas:

Tinka didesnis nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Features2:

moteris tshirts

Stilius:

Atsitiktinis

Features4:

negabaritinių marškinėliai

Features6:

vasaros viršūnes moterims

Elastingumas:

Šiek Tiek Strech

Medžiaga:

Poliesteris, Spandex

Kilmės Vieta:

Kinija (Žemyninė)

Audinio Tipas:

DŽERSIS

Rankovės Ilgis(cm):

Trumpas

Features7:

moterų mados drabužiai


Aprašymas

Pritaikymas:

● Mes turime mūsų pačių gamykloje parduoti tiesiogiai iš gamyklos, paramos lašas laivybos, "PASIDARYK pats" pritaikymas, didmeninė, jei jus sudomino, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes jums tarnauti visa širdimi.

dydis:

●Dydis, prašome leisti 2cm skirtumas dėl rankinis matavimas; 1 colis = 2,54 cm; moteriški Marškinėliai (moteriški " T-Shirt).

spalva:

● Taip, kaip parodyta paveikslėlyje (tikrasis objektas yra tas pats, kaip nuotrauka, bet spalvos gali šiek tiek skirtis dėl apšvietimo efektas nuotraukos ar nustatyti ekrano, ir pan.)

Medžiagos Aprašymas:

● Visi mūsų produktai yra pagaminti iš poliesterio ir spandex, ne medvilnės.Taigi, aš tikiuosi, jūs galite suprasti.

●Mygtukai ant drabužių produkto apdaila tik.

Modelio aprašymas:

● Nuotraukos spausdinamos ant abiejų pusių, paprastai priekyje ir gale, yra tas pats.Interjero produktas yra balta.

Aptarnaujami:

● Jei jūsų netenkina, prašome susisiekti su mumis išspręsti problemą, aš tikiuosi, kad jūs turite gerų pirkinių patirties čia.Pristatymas:

● Daiktai bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.Prašome leiskite man žinoti, per 1-2 dienas, jūsų adresas yra teisingas ● Prieš užsakant, prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Mes laivas elementus per China Post oro paštu,EMS,DHL.Paprastai, Express pristatymas metodas, pavyzdžiui, EMS,DHL paprastai trunka 5-7 darbo dienas.Kinija Post paprastai trunka nuo 10 iki 25 darbo dienų. ● Dėl sudėtingos tarptautinės logistikos,laiko švaistymas muitinės klirensas,Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis,ir tada man bus padėti jums sekti jį.Apmokėjimas: ● Mes priimame mokėjimus per Alipay,T/T", "Western Union", Kreditine Kortele,Moneybookers,Banko pavedimu,ir kiti mokėjimo būdai.Jei turite sunkumų atlikdama mokėjimą,prašome kreiptis į mus pagalbos.Mūsų paslaugos: ● Mes siūlome aukštos kokybės produktas. ● Jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, pasiūlysime jums geriausią kainą! ● Įsitikinkite, savo vardą, pavardę, adresą, pašto kodą, ir pan., teisinga ir išsami. ● Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Dėkojame už susisiekti su gamesalor! ● Jeigu esate patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamus atsiliepimus.Būkite tikri, mes bus daryti tą patį.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai