5 Vnt Unisex Besiūlių Neck Gaiter Veido Kaukė UV Apsaugos nuo Saulės Magija Veido Padengti Šalikas Dulkių, Vėjo, Žygiai Dviračiais

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €5.40 €12.84

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Tipas:

LEOPARDAS

Medžiaga:

Poliesteris

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

5 Vnt Unisex Besiūlių Neck Gaiter Veido Kaukė UV Apsaugos nuo Saulės Magija Veido Padengti Šalikas Dulkių, Vėjo, Žygiai Dviračiais AUKŠTOS KOKYBĖS: UV apsauga, veido kaukė, pagaminti aukščiausios kokybės poliesterio pluošto, lengvas, kvėpuojantis, besiūlių ir tampus, 4-way ruožas, dulkių įrodymas, vėjo.

UNIKALUS DIZAINAS: Stebuklinga kaukė dagčiai nuo drėgmės, greičiau, atspari vėjui ir dulkėms apsaugoti savo veidą, nosį ir burną, nuolat jus atvėsti vasaros, ir taip pat išlaikyti šiltas šaltas oras.Kad jums sutelkti dėmesį daro visų rūšių sporto programas.

16+ BŪDŲ, kaip DĖVĖTI: Daugiau nei 16 būdų, kaip dėvėti kaip headwraps, neck gaiter, šalikas bandana, raudonos spalvos juosta ant galvos, lankelis, balaclava, veido kaukė, kepuraitė, neckerchief, bandelet, raištį, hairband ir kt.Aukštos tampus perimetras yra 20-24 colių, kurie pakankamai, kad tilptų visų moterų ir vyrų veido tipo.

DAUGIAFUNKCINIS: Puikiai tinka motociklų, dviračiais, žvejyba, kelionės, pėsčiomis, kopimas į kalnus, žygiai, joga, bėgimas, muzikos festivalis,statybos, lauko darbo ir kasdien dėvėti, kad tu kietas aplink žmonės.

Magija Veido Kaukė su aukštos kokybės, kad jums jaustis patogiai ir sklandžiai.Į headwrap gali wick atokiau drėgmės

efektyviai ir šalmas, draugiškas.Stilingas neck gaiter, kad jums atrodo daugiau mados, o naudojasi, žvejybos, motociklų sportas, joga, keliavimas pėsčiomis, jus

dėmesys ir minkštas.Šilta žiemą, vėsu vasarą!

išsaugoti jums sutelkti dėmesį į savo sporto ar darbo, odos draugiškas ir patogus naudoti kasdien.

Puikiai sugeria prakaitą ir wick drėgmę greitai, taip pat galite apsaugoti savo veidą nuo saulės, vėjo ar dulkių.

Tinka žvejybos, bėgimas, važiavimas dviračiu, motociklu, joga, žygiai pėsčiomis, medžioklės vėjuota, snieguotas ar saulėtą dieną.

Rungtynės savo drabužius dėvėti, kaip magija skara, galvos apdangalai, lankelis, bandana neck gaiter, balaclava, veido kaukė, kepuraitė,

bandelet, raištį ir kt.

Rekomenduojama plauti rankomis arba skalbimo mašinai.

spalva:Įvairiaspalvis

Medžiaga:Ledo šilko

dydis:42*25cm

Pakuotės Turinys:

5 * Veido rankšluostį

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai