1Pc Mielas Žvaigždžių Pliušinis Žaislas, Lėlė Girgždėti Keychain Pūkuotas Minkštas Įdaryti Žaislas Kuprinė Maišelis Pakabukas Adorkable Dovana Vaikams

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €0.46 €3.06

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Stilius:

Mielas/Romantiška

Suderinamumas:

Viskas Suderinama

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Elemento Tipas:

Raktų Pakabukai

Shapepattern:

Žvaigždė

Modelio Numeris:

keychain

Bauda ar Mados:

Mados

Prekės Pavadinimas:

Velishy

Metalo spalvos:

Šviesiai Geltona Spalva

Lytis:

Unisex

Metalų Tipas:

Švino-alavo Lydinys


Aprašymas

Savybės:

1. "Mielas dizainas": išvaizdą, tai mažai star doll pakabukas yra labai mielas.Ji priima labai patraukli little star dizainas, ir gali net padaryti "cypimo" gero " iš jo burnos, kuris yra labai linksmas ir malonus žiūrėti.

2. "Aukštos kokybės medžiagos": Pagamintas iš aukštos kokybės pliušas medžiaga, jis jaučiasi labai minkštas ir patogus.Ne tik kad,, lėlės taip pat turi gerą ilgaamžiškumą ir gali veiksmingai užkirsti blukimas.

3. "Neštis": Vidutinio dydžio, labai patogus pakabinti savo maišą, klaviatūrą ar automobilio, todėl jums patogiau nešiotis bet kuriuo metu ir bet kur.Tokiu būdu, jūs galite mėgautis ši žavinga lėlės, bet kada, bet kur.

4. "Tinka kiekvienai progai": Tai piskliwy little star pliušinis pakabukas yra labai tinkamas pasirinkimas, ar kaip kalėdinę dovaną, gimtadienio dovana ar kaip kasdien apdaila.Jo mielas išvaizdą ir skanus spalvos gali atnešti žmonės, laimingas nuotaika ir pagerinti savo nuotaiką gyvenime.

5. "Tauriųjų Kolekcija": kolekcionieriams ir lėlės mėgėjai, tai mažai star pliušinis pakabukas yra tikrai retų lobis.Jo puikus dizainas ir išskirtinį meistriškumą yra vertas savo kolekciją.

Specifikacija:

Medžiaga: audinys aksomo

Dydis: 3.35*2.95 į/8.5*7.5 cm

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Naudojimas: Gali būti teikiama kaip dovana draugams, šeimos nariams arba vaikams, gimtadieniai, šventės, jubiliejai, tinka įvairūs scenarijai, tokių kaip rankinės, kuprinės, keychains ir kt.

Komplektą Sudaro:1pc

Pastabos:

Prašome leisti slydimo klaidų, dėl rankinis matavimas.

Spalvos gali šiek tiek skirtis dėl skirtingų monitorių.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai