Bagažo Tvirtos Medienos Rankena Grilis, Stalo, Baras Grilis, Nerūdijančio Plieno GRILIS Adata Hot Dog Teleskopinis Smores Stick Ilgai Saugos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.02 €8.89

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Kita

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Bagažo Tvirtos Medienos Rankena Grilis, Stalo, Baras Grilis, Nerūdijančio Plieno GRILIS Adata Hot Dog Teleskopinis Smores Stick Ilgai Saugos

Kulka Taškų: 1.【Aukštos Kokybės Medžiagos,】 Marshmallow Skrudinant Lazdos yra pagamintos iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir buko medžiagų.Jie yra tvirti, ilgaamžiai, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

2.【Praplėtimo Projektavimo】Smores Lazdos priimti ištraukiama dizainą, taip, kad šakutės gali būti pratęstas patogų ilgį, siekiant apsaugoti jūsų rankas nuo aukštos temperatūros.

3.【Su Buko Rankena】Marshmallow Skrudinant Lazdos Gaisro Duobę yra patogi naudoti.Nes šakės, yra su ilga buko rankenos.Papildomi saugumo ir patogumo.

4.【Lengva Valyti Ir Laikyti】Skrudinant Lazdos yra patogu valyti ir laikyti.Nes jis yra nešiojamas ir kompaktiškas, jis neužima vietos, todėl, kai nenaudojate, galite įdėti jį į savo įrankių krepšys.

5.【Plačiai naudojamas】Marshmello Lazda turi platų naudoja.Ir tai dažniausiai tinka kepti zefyrai, dešros, karštai šunys, mėsos, arba net daržovės ar vaisiai GRILIS, lauko kempingas, laužo, ar laužo.

Aprašymas: 1. Pagaminti iš geros kokybės nerūdijančio plieno ir buko medžiagų, ji yra tvirta, patvari, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

2. Tinka kepti zefyrai, dešros, karštai šunys, mėsos, arba net daržovės ar vaisiai GRILIS, lauko kempingas, laužo, ar laužo.

Savybės: Pavadinimas: Zefyro Skrudinant Lazdos

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas, Buko

Dydis: 7 Sekcijų

Susitraukimas Ilgis: Apie 190mm/7.48 į

Ilgis Išplėtimas: Apie 720mm/28.35 į

Sąrašas: 1 * Marshmallow Skrudinant Stick

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai