Gitara Sieninis Laikiklis Smuikui Pakaba Stovi Medinė Gitara Laikiklis Laikiklis Mediniai Ekrano Stovas Stabilus Sunkiųjų Violončelė Sienos Tvirtinimas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €7.13 €13.71

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Gitara Sieninis Laikiklis Pakaba

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Rodyti savo gitara stiliaus su mūsų gražus sienos rūbams!Unikali mados, tai puikus Helovinas arba Padėkos dekoro.Apima atitikimo varžtais ir turi gitara kirtikliai, kad būtų patogiau.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Gitara Sieninis laikiklis Pakaba

Medžiaga: buko, riešuto, geležis, guma

Gaminio dydis: (vidut.)15*15*3cm/5.91*5.91*1.18 cm

Pakavimo sąrašas 1: Reguliariai graikinių riešutų pasiimti (1 black walnut bazė + 1 kablys + 2 varžtai + 2 plėtimosi varžtai)

arba

Pakavimo sąrašas 2: Paprastasis bukas pasiimti (1 buko bazė + 1 kablys + 2 varžtai + 2 plėtimosi varžtai)

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Stiprus ir Patvarus: Sukurtas iš juodo riešuto, buko, geležies, ir gumos reikmenys, ši gitara sieninis laikiklis pakaba gali pasigirti neprilygstamą patvarumą ir tvirtumą.Saugiai rodyti savo gitara stilius ant sienos už metus į priekį.

2.Madingas ir Madinga: Sukurti ryškus ekranas tavo gitara su šio unikalaus mados sienos montuojamas gitaros stovas, modeliuojama po gitaros pasiimti.Jis suderinamas su bet kuriuo gitara, bandža ar bosas, jų laikymo saugiai ir saugiai, kartu pridėdama touch stiliaus į savo kambarį.

3.Pasiimti Turėtojas: efektyviai pasirinkti valdymo, mūsų gitara sieninis laikiklis pakaba gali pasigirti patogus groove virš bazės.Išlaikyti savo kirtikliai uždaryti ir sutvarkyti, todėl jūs galite sutelkti pastangas ir saldus muzikos.

4.Lengvas Nustatymas: Saugiai pritvirtinkite savo gitara per kelias minutes su mūsų sienos pakaba.Tai perforavimo projektavimas ir derinimas varžtus galima greitas ir paprastas montavimas naudojant tik atsuktuvu.

5.Išskirtinį Dovana: Pakelti savo artimuosius' gitara ekranas su šiuo sieninis laikiklis pakaba.Puikiai tinka gimtadieniams, tema dienomis, bei švenčių dienomis, kaip Helovinas, Padėkos ir Kalėdos.Tai unikali dovana tinka tiems, kurie mėgsta muzikos instrumentai ir ideali dovana jūsų draugas ar giminaitis.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai