16 Pin Female Jungtis Uosto Atidaryti Konservų Vielos Galiuku Visą Laidai "PASIDARYK pats" Su UnderBracket Fiksuotojo Panaudoti Surinkti 30cm

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Galinio Lango
  • Produkto Kodas: z1966
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €5.88 €11.77

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS

Prekės Svoris:

1.00kg

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Šis automobilis jungtis yra stiprus ir išnyks atsparus, užtikrinant patikimumą ir ilgaamžiškumą.Ji turi 16-pin female antraštė dizaino, kad tilptų dauguma 2 transporto priemones.Ji gali užtikrinti stabilų ryšį ir perduoti duomenis, tiksliai.Jis turi plačią taikymo ir gali dirbti su įvairių diagnostikos įrankiai ir skaitytuvai.Šis automobilis jungtis yra būtina turėti bet kurį automobilio savininkas.

Specifikacija:

Pavadinimas: 2-moteris 16 smeigtukai diagnostikos sąsaja ilgiklis

Įtampa: 12-24 V)

Darbinė temperatūra:

Pakavimo Sąrašas:

1*kabelis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pagaminti iš Kokybiškų Medžiagų: Jūs galite mėgautis lankstus ir stiprus ryšys su šį automobilį jungtis, kaip jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, yra patvarus ir atsparus nusidėvėjimui ir ašarų.

2.Sudėtingas Gaminys: Šis automobilis jungtis turi sklandžiai išvaizdą, be šerpetų, kad jums bus grožėtis.Tai ne deformuojamuosius, rūdžių įrodymas, nėra lengva sulaužyti, ir erozija-atsparus, ačiū išskirtinį kūrinys.Išskirtinio meistriškumo, taip pat užtikrina, kad ji bus ne paprasta, kad išnyks.

3.Lengva Naudoti: Šis automobilis jungtis yra lengva įdiegti ir pašalinti su savo 16-pin female kolektoriaus konstrukcijos.Ji yra pakankamo ilgio, iš 11.8 colių ir yra prijungtas prie raudonos ir juodos spalvos laidai lengvai identifikuoti.Jis veikia su dauguma, 2 skeneriai ir įrenginiai.

4.Plačiai taikyti: Šis automobilis jungtis yra pagamintas iš tvirtos ir patikimos medžiagos.Jis yra lengvas ir kompaktiškas, todėl jį lengva nešiotis ir laikyti.Nes jos patikimos kokybės, jis gali dirbti su įvairių sistemų ir įrenginių, suteikiant jums padaryti įvairių projektų.

5.Praktinės Dovanos: Šis automobilis jungtis palaiko įvairius protokolus, ir leidžia jums užtikrinti sklandų konversijos tarp jūsų automobilio ir įvairių skaitytuvai.Tai yra praktinis įrankis, kad automobilių savininkams bus meilė, kaip puiki dovana.Nes ji leidžia jiems pasiekti duomenis iš savo automobilį lengvai ir stebėti savo sveikatą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai