Saulės Pleistras Saulė Veidą Padengti Golfo Aušinimo Želė Hidrogelio Pleistrai UV Apsauga Golfo Masque Dviračiu, Bėgimas, Golfo Žygiai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.90 €7.80

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Žibintuvėlis

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Apsaugoti save nuo kenksmingų UV spindulių su mūsų UV pleistrai nuo saulės.Mūsų aukštos kokybės medžiagos, dėmės yra gelio formulė, kuri ne tik blokuoja UV spindulius, bet taip pat turi odos-aušinimo ir drėkinamasis poveikis.Ruožas veidą padengti, kad atitiktų jūsų veidą, patogiai važiuojant ar tai užklasinė veikla.Mėgautis saule saugiai su mūsų UV lopai!

Specifikacija:

Medžiaga: elastingos membranos medžiaga + hidrogelio

Produktų Sąrašas:

1* Golfo Pleistras

Pastabos:

Poveikis naudoti skiriasi nuo asmens, nustokite jį naudoti, jei blogai jaučiatės.

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Blokuoti UV Spindulių: Naudojant golfo pleistras veido gali suteikti saulės apsaugos jūsų veido odą ir padeda sumažinti odos problemas, kurias sukelia ilgą laiką veikiant per odą saulėje.

2.Aušinimo Komfortas: Mėgautis odos vėsinimo komforto su golfo pleistras veidą.Jo drėkinantis gelis formulė saugo odos sudrėkintas ir atnaujinama per lauko veikla.Jums jaustis kietas ir atsipalaidavęs, nešioti jį.

3.Patogus Medžiaga: Pagaminti iš elastinga membrana audiniu ir hidrogelio medžiagos, golfo pleistras veidas yra patogus, odos draugiškas, šviesos ir kvėpuojantis.

4.Tinka Veido Odos: Mūsų golfo pleistras veido išsitempia, kad tiktų jūsų veido ir padeda panaikinti veido oda.Po valymo, tiesiog užtikrinti, kad baigiasi per ausis patogiai aptemptas tinka.

5.Platus Programos: Ar jums patinka dviračių sportas, golfas, išvykos pėsčiomis, ar važiuoja, tai golfo pleistras veido gali pateikti apsaugos nuo saulės ir aušinimo jaučia savo veido odą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai