Lauko Armijos Gerbėjų Taktika, Karinių Pirštinės Kempingas, Alpinizmas, Kovos Medžioklės Žygiai Dviračiu Važinėti Veiksmų Motociklo Pusę Piršto

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €16.98 €26.53

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

EVA apsaugos valdybos + nailonas

Modelio Numeris:

C2020019

Kilmės:

Žemyninė Kinija

taikoma lyčių:

Neutralus / vyrams ir moterims c


Aprašymas

Lauko Armijos Gerbėjų Taktika, Karinių Pirštinės Kempingas, Alpinizmas, Kovos Medžioklės Žygiai Dviračiu Važinėti Veiksmų Motociklo Pusę Piršto

Q&A

Q: Apie Mus

A: Mes Leitech lauko gamyklos parduotuvėje, mes esame įsipareigoję pateikti jums geriau produktai, taktinis, lauko ir sporto , mes sutelkti dėmesį į mokslinių tyrimų ir plėtros, netrukus pradės naujus produktus, dėkoju už jūsų dėmesį.Tikiuosi, kad jūs visi gauti puikiausią pirkinių patirties, greitas pristatymas ir išskirtinių klientų aptarnavimo, kad, viršija lūkesčius.

Q: Apie Laivybos

A: mes išsiųsti prekes per 2-7 darbo dienas po to, gauti išvalytas mokėjimą.

Dauguma šalies Nemokamas pristatymas Kinija po oro paštu arba epacket, kai mes išsiųsti paketą, mes bus suteikti jums sekimo Nėra.

Q: Aabout muitinės mokesčių

A: Kiekviena šalis turi savo akcizų politiką, mes negalime padaryti, kad pažadas apie tai.prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors reikalavimų, mes padarysime viską, kad padėtų jums.

Q: Aabout keisti po to, kad:

Prašome siųsti teisingą informaciją mums prieš išsiuntimą, jei jums reikia pakeisti, BET mes ne pasiūlyti šią paslaugą per didelis skatinimas.Prašome patikrinti, visą informaciją, iki mokėjimo.

Q: Apie Ženklas Sklypas

Prašome atidaryti parcel post pareigūno buvimas, jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas), paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą ir padaryti reikalavimų vietoje.

Q: Apie Atsiliepimus

A: Mes manome, kad klientai, kaip ir mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.Nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų.Tada galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo gauti siurprizas.

Žymos

karinės pirštinės

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai