Katė Kūgio Elizabethan Apykaklė Apsaugos Katė Atkūrimo Apykaklės Reguliuojamas Pet Kūgio Kačiukas, Šuniukas, Triušių, Šunų Po Operacijos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z186432
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €5.38 €10.76

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Yra Protingas Prietaisas:

no

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

1. Jei esate susirūpinęs katė atkūrimo apykaklės slydimo žemyn arba gauti pakilo, mes sukūrėme reguliuojamas dirželis, kuris leidžia reguliuoti sandarumą ir tinkamą asortimentą, atsižvelgiant į gyvūnėlio kaklo dydžio.

2. Jos pralaidžios orui savybes išlaikyti augintiniai patogus kasdieniniam dėvėjimui.Lengvas dizainas leidžia jūsų augintinė net ne manote, kad jis yra, kuris leidžia jam/jai valgyti ir miegoti, kaip įprasta.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Katė Kūgis

Medžiaga: Poliesteris, akies

Bruto svoris: S dydis yra apie 45g; M dydis-apie 55g; L dydis yra apie 70g

Spalva: Mėlyna

Dydis:

S: kaklo perimetras 14-24cm, aukštis-9.6 cm

M: kaklo apimtis 21.5-30.5 cm, aukštis-10.9 cm

L: kaklo apimtis 21.5-30.5 cm, aukštis 14cm

Produktų Sąrašas:

1* Katė Kūgio Formos Apykaklė

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Kelią Augintiniai iš Užpakalio Sužeisti Dalis】Katė Kūgio formos Apykaklė gali veiksmingai užkirsti augintinius nuo kramtymas ar lyžis nukentėjusioji dalis ar privačių dalių, taip, kad geriau atkurti sužeisti dalis.

2.【Patogiai & Light】Katė Atkūrimo Apykaklės, su lengvas, kvėpuojantis, ir patogus funkcijų, nebus padidinti naštą ant katę ar šuniuką.Jie gali valgyti, gerti, miegoti ir žaisti normaliai.

3.【Reguliuojamas naminių Gyvūnėlių Apykaklės】Minkštas Katė Kūgio formos su reguliuojama virvė leidžia reguliuoti dydį kaklo perimetras jūsų šuniui, dėvėti patogiai.Jis yra patogus.

4.【Gražiai Suprojektuota】Katė Kūgis yra minkštas, odos draugiškas, patogus ir kvėpuojantis, nes jie pagaminti iš poliesterio ir tinklelio medžiagos.Tuo tarpu, ji yra gražiai suprojektuota su stilingas išvaizdą.

5.【Kelias Programas】Kūgio Katės yra puikus katės, šuniukai, šunų, triušių, ir kitų smulkių gyvūnų. (Prašome įvertinti savo katino kaklo perimetras prieš perkant)

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai