Makiažas Turėtojas Atveju Didelis Panda Kanceliarinės Prekės, Kosmetika Saugojimo Krepšys Daugiafunkcinis Organizacijos Krepšys Su 2 Skyriai Mokykla

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.03 €10.07

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Plastikiniai

Modelio Numeris:

Mielas Panda Didelės Talpos Rašikliu, Pieštuku Atveju

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

Raštinės Reikmenys Laikikliai


Aprašymas

Šis makiažas maišelis yra puikus sprendimas, kad būtų išvengta nuostolių dėl jūsų kosmetikos produktams.Tai puikiai tinka vaikų ir suaugusiųjų, kaip ji veikia ir kaip aptakus pieštukas turėtojas atveju.Plyšimui atsparios medžiagos, todėl jį lengva nešiotis savo kuprinės ar piniginės, todėl tai puiki dovana bet kokiai progai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliesteris

Dydis: apie 190×90×60mm /7.48×3.54 x 2.36 colių

Idealiai tinka saugoti makiažas priedai ir reikmenys

Skirta studentams ir vaikams

Pakavimo Sąrašas:

1pc* Panda pieštuko atveju

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Mielas Kanceliarinių Priedų: ruoškitės už atostogų sezoną su mūsų mielas panda pieštuko atveju dėklas!Puiki dovana studentams ir suaugusiems.Idealiai tinka bet kokiai progai - nuo "atgal į mokyklą" į Naujųjų Metų Išvakarės, Kalėdų, ir Padėkos.

2.Funkcija Padidinti: Šis pieštukas atveju maišelis pakeitimų iš rašiklio laikiklis kortelę, monetos, lūpų ar papuošalų organizatorius akimirksniu.Saugoti ir pasiekti savo essentials " su lengvumu.Tai praktiškas ir stilingas sprendimas jūsų kasdienių poreikių, padaryti savo gyvenimą lengviau ir patogiau.

3.Užtrauktuku Dizainas: Su šiuo pieštuku atveju maišelis, jūs galite lengvai rūšiuoti ir rasti savo daiktus dėka rašiklio laikiklis, maišelis, kurie apsaugo juos nuo iškritimo.Be to, jūs galite laikyti daugiau kanceliarinės prekės su didelės talpos dvigubas užtrauktukas ir salono dizainas.

4.Lengva Nešti: Šis pieštukas atveju maišelis yra puikus lauke su savo lengva atlikti dizainas.Lengvas ir nešiojamas, ji tarnauja kaip makiažas turėtojas atveju kelionės ar kasdienio naudojimo, montavimo puikiai savo kuprinės ar piniginės.Būti pasirengę bet kada ir bet kur!

5.Patvarus ir Skalbti: Pagaminti iš plyšimui atsparaus ir anti-scratch poliesterio audinio, tai pieštuko atveju maišelis gali atlaikyti kasdien naudoti ir plauti.Sklandžiai užtrauktukų būtų lengva atidaryti ir uždaryti, o kompaktiškas dydis leidžia tai puikus makiažas maišelį rankinėje.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai