Japonijos Banga Pink Cherry Blossom Trinkelėmis, XL Didelis Ne Slydimui Guminis Kilimėlis Siūlės Kraštų Stalas Trinkelėmis Ilgai Pratęstas Trinkelėmis 31.5X11.8

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €5.53 €7.79

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Lygaus Paviršiaus: Pagamintas Iš Aukštos Kokybės Patvarus Audinys Medžiaga,Super Minkštas Ir Švelnus Paviršius Užtikrins Sklandų Pelės Kontrolės Ir Nustatyti Tikslumo.Optimizuotas Greitai Judėti, Išlaikant Puikius Greičio Ir Kontrolės, Per Savo Darbo Ar Žaidime, Jums Atlikti Veikia Nuostabiai.

Pratęstas Dydis: Stačiakampis Pelės Mygtukai 11.8 X 31.5 X 0.12 Colių(30cm X 80cm X 3mm Storio), Numatoma Didesnė Naudingasis Plotas Padengti Klaviatūra, Pelė Ir Stuff Darbalaukyje Suteikti Tobulą Judėjimą, Erdvę Žaidimų Arba Darbo. (Pakuotė: 1 * Pelės Padas)

Aukštos Kokybės Gamybos Procesas: Dizainas Yra Nuolatinis Ir Tai Bus Ne Nulupkite Arba Nuvalykite.Sukurta Su Sublimacijos Terminio Perdavimo Dažai, Siekiant Užtikrinti Ilgalaikį Spausdinti.Vandeniui Atspari Danga, Apsaugo Nuo Išsiliejo Gėrimų Ar Kitų Nelaimingų Atsitikimų.

Dovanų Pasirinkimą: Mes Manome, Kad Ji Buvo Ne Tik Pelės Mygtukai Naudoti, Bet Gabalas Meno, Kad Galėtų Būti Papuoštas.Šios Pelės Mygtukai Yra Gražus Unikali Dovana, Kaip Namų Ar Biuro Dovaną Ir, Žinoma, Laikytis, Pateikti Kiekvienam.

Lengva Priežiūra: Galima Skalbti, Sulankstomas, Nešiojamas Ir Lengvai Valomas, Jei Netyčia Išsipylus Gėrimų Ar Kitų Maisto Produktų, Per Pelės Mygtukai, Galite Tiesiog Nuvalykite Jį Su Savo Skudurėliu.Ir Lengvas, Patvarus Dizainas Stovi Iki Metų Naudoti, Lengva Nešiotis.

Aukštos Kokybės Kilimėlis Suteikia Jums Įvairių Patirtimi, Kai Jūs Dirbate, Ar Azartinių Lošimų.Ji Turi Juoda Lockrand Apie 6mm.Storis Yra 3 mm.Su Unikalaus Dizaino, Tai Gali Padaryti Jūsų Gyvenimą Daugiau Spalvinga.Geras Pasirinkimas Pelę.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai