Kasdien Darbų Sąrašas Notepad Kasdien Sąsiuvinis Memo Rašymo Bloknote Padaryti Sąrašą Nešiojamojo Kompiuterio Darbo Grafikas Pastaba Memo Rašymo Bloknote Organizuoti

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.44 €5.29

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Gauti dalykų nuveikti stiliaus su mūsų kontrolinis sąrašas notepad!Suteikti sklandų rašymo patirtį, šį notepad yra puikus laikyti rankoje ir užsirašyk savo to-do sąrašą arba palikite žinutę savo artimuosius.Daro labai Kalėdinis vakarėlis džiaugtis per daug!

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Kasdien Padaryti Sąrašą Bloknotą

Stilius:

A: aš pamiršti sąrašą

B: "aš nenoriu daryti sąrašą

Gaminio dydis: apie 4.3x5.5cm/1.69x2.17 colių

Medžiaga: popierius

Pakavimo Sąrašas:

50 lapų* Kasdien Darbų Sąrašas Bloknotą

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patobulintas Veikimas: atsisveikinti su nuobodu ir nuobodu verslo tiekimą, tai kasdien daryti sąrašą notepad.Pagaminti iš kokybiško popieriaus, tai notepad suteikia sklandų rašymo patirtį, kad bus padaryti jūsų užduotis maloniau.

2.Patogiai Organizuojamas: Šis notepad leidžia jums sekti savo dieną į dieną veiklai, su lengvumu.Tai būtų asmeniniam ir profesiniam naudojimui, jos nešiojamų dizainas leidžia lengvai atlikti savo maišelį, ant savo darbo stalo, arba laikykite jį rankoje.Nepaisant to, kad kompaktiškas, jame nėra kompromiso dėl funkcionalumo.

3.Be vargo Pasiekti Tikslų: Su mūsų darbų sąrašas notepad, jūs galite parašyti savo kasdienį gyvenimą, studijų planą, svarbaus susitikimo, rašyk, ir daugiau.Tai padės jums pagerinti jūsų darbo efektyvumą ir pasiekti savo tikslus.

4.Plačiai Taikoma): Įrašyti savo pasiekimus, planuoti savo dieną, ir užsirašyk mintimis su tai kasdien daryti sąrašą bloknotą, kuris gali būti naudojamas svorio netekimas planus, naudoti namuose, mokykloje, pran. priėmimas ir daugiau.Jo universalumo ir plataus naudojimo, kad ji ideali organizatorius asmeninius tikslus su papildoma perk įrašymo nuotaiką ir rašyti dienoraštį.

5.Puiki Dovana Pasirinkimas: Nustebinkite savo artimuosius su praktiška ir naudinga kasdien planuotojas notepad.Puikiai tinka būnantiems organizuotas ir sutelktas, tai notepad daro puiki dovana šeimai, draugams ir kolegoms.Puikus gyvulių užpildų ir partija pasisako per daug.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai