1 Gabalas, Biuro Reikmenys ID Kortelės Dekoratyvinis Vardo Kortelės, Darbuotojo Vardas, pavardė Ženklelis Turėtojas Slaugos Ištraukiama Ženklelis Ritės

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €0.78 €1.73

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

slaugytoja ženklelis turėtojas

Tipas:

Ženklelis Ritės

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Būklė:Nauja

Medžiaga:ABS

Spalva:kaip nuotraukoje parodyti

Dydis:3.3 cm/ 1.3 cm skersmens

Paketą sudaro:1*Ženklelį Turėtojas Apie šią prekę

Aukštos Kokybės-- korpuso šio aukštos kokybės ženklelis ritės ištraukiama yra pagaminti iš visiškai nauja ABS medžiagos ir metalo, kuris nėra lengva dėvėti, patvarus ir patogus.Kiekvieną bagažo laidai yra pagaminti iš aukštos kokybės poliesterio medžiagos, stipri ir ne taip lengva nutraukti.Metalo įrašą ant galinio korpuso yra patogus nešioti, galima tvirtai įspausti ant drabužių, nėra lengva patekti.

Bagažo Lengva Traukti Laido-Tai tractable ženklelio turėtojams yra stiprūs ir patvarūs pakankamai naudoti kasdien su poliesterio ištraukiama laidą, kuri apima 28.35 colių/ 72cm ilgio.

Skaidri PVC Įrašo Juostelės-Tai ištraukiama ženklelio turėtojams su skaidrios PVC įrašo juostelės, tvirti ir ilgaamžiai, jie nėra lengvai pertrauka, metalo snap sagtis ir įmonės uždarymo.Taikomas daugumai ID kortelių rinkoje, patogu ir praktiška.

Madinga Gėlių Raštas--yra du skirtingi mielas tendencijas šių ženklelis ritės bagažo, kurį jūs galite pasirinkti rungtynės su įvairių drabužių.Leiskite jums turi naują išvaizdą kiekvieną dieną.

Universalus Naudojimas-naudojasi ženklelis ritės ištraukiama lengvai įrašą į diržai, kišenės, rankinėje dirželiai, kuprinės ar kur jums patinka.Šių ištraukiama ženklelio turėtojams plačiai naudojami visose gyvenimo srityse.Puikus slaugytojų,biuro štabus, valdymo, studentų, fabriko darbuotojai, ir pan.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai