ABS Paukščių Lesyklėlę Lauke Finansuojančiojo Žygiai Fotoaparato Dėklas Judesio Aptikimo Paukštis Namas Saulės Paukščių Lesyklėlę Tipas Finansuojančiojo Lauke

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z160509
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €78.28

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Plastikiniai

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

[Paukščių Lesyklėlę Žygiai Fotoaparato Dėklas]: Šis paukštis tiektuvą yra pagamintas iš patvarios ir oro sąlygoms atsparios medžiagos ir gali būti naudojamos tiek patalpose, tiek lauke.Jo pagrindinė funkcija yra įmontuota Pir Judesio Aptikimo, kuris aptinka buvimas paukščių ir suaktyvina kamera užfiksuoti nuotraukas ir vaizdo įrašus automatiškai.

[Nuimamas Atlenkiamas]: finansuojančiojo ateina su nuimamu plokštelę, kuri leidžia jums užpildyti ją su paukščių pašarų įvairių rūšių, pvz., laukinių paukščių sėklos, žemės riešutai, saulėgrąžų sėklos, ir daugiau.

[Paukščių Namai]: padėti pritraukti daugiau paukščių, finansuojantysis ateina su paukščių namas prie šoninio finansuojančiojo.Šis paukštis namas yra erdvus interjeras ir patrauklus dizainas, kad bus pritraukti paukščių ir suteikti jiems saugią vietą į poilsį ir pašarų.

[Naktinio Matymo Režimas]: fotoaparatas taip pat turi naktinio matymo režimą, siekiant užfiksuoti aiškius vaizdus net mažo apšvietimo sąlygomis.

[Lengva Įdiegti ir Prižiūrėti]: Šis Paukštis Tiektuvą Žygiai Fotoaparato Dėklas su Pir Judesio Aptikimo Pet Feeder Paukštis Namas yra lengva įdiegti ir išlaikyti, ir savo naujoviškų funkcijų, kad jis puikus, be lauko erdvėje.

Baterija: 1000 mAH vidinis ličio baterija; Papildomas Ilgas Ištvermės

Išvaizda ir konfigūracija: super didelis karnizo su rainproof dizainas, apačioje mažą skylutę vandens bakstelėję dizainas, 2 standarto laikiklis skyles ir dirželio sagtis pozicijas, tinka montuoti įvairiose situacijose

Funkcija: Automatiškai prasme karšto kraujo gyvūnų, ir imtis nuotraukas/vaizdo įrašus.Įrengta finansuojančiojo ir kriauklė, maitinti paukščiai, įrašyti paukščiai, ir fotografuoti paukščių šėrimo veiklą.

Spalva:Foto Spalva

Medžiaga:ABS

Pakuotės Turinys:

1X Priimančiosios

1X Vandens Kriaukle

1X 32GB Kortelė

1X paukščių Feerder

1X USB Laidas

1X Montavimo Diržas

1X Rankenos Pritvirtinimas

1X instrukcija anglų kalba

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai