Šuo Vandens Butelis Nešiojamas Šunų Vandens Butelis Nuotėkio Įrodymas, Šunelis Geriamojo Vandens Butelis Augintiniai Vandens Tiektuvas Balionėlis Naminių Reikmenys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z160216
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €11.47 €22.94

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Plastikiniai

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

Šunys

Taikoma Šuns Veislė:

Universalus

Elemento Tipas:

Dubenys


Aprašymas

Kulka Taškų:

1. Paprasta Naudoti: Tiesiog paspauskite šį šunį vandens butelį lengvai duoti jūsų augintinė gerti ir sustoti, kai jūs atleiskite, užkirsti kelią atliekų ir išsiliejimo, kuri yra paprasta naudoti.

2. Sandariai uždaryti ir nepralaidžiose: Šis šuo vandens butelis yra įmontuotas aktyvuotos anglies filtras efektyviai pašalinti nešvarumus ir kvapus vandenyje, užtikrinti savo šunų sveikatą ir saugą.Dangtis ir kūno taurės priimti užklijuotame struktūra, 360° drip-įrodymas, išlaikyti vandens švarus.

3. Sulankstomas Kriauklė: kriauklės priima lankstymo dizainas, kuris taupo erdvę ir yra lengvai valomas.Jums gali nusimesti, kai jo nenaudojate, ir laikyti jį į kuprinę ar automobilį.Ji taip pat apsaugo nuo vandens išsiliejimo, ir saugo jūsų šuo hidratuotas.

4. Patvarus ir Saugus: Pagaminti iš maisto kokybės ABS medžiagos, šis šuo vandens butelis yra bekvapis ir nekenksmingas jūsų augintiniai.Jis gali atlaikyti lašai ir kanda nesulaužant ar nesandarus.

5. Naujienos d dvasia Dovana: Šis šuo vandens butelis yra puikus būdas parodyti jūsų priežiūrą ir meilę jūsų šeimoje ar draugų, kurie turi šunis.Jie bus sužavėti savo unikalią dovaną.

Aprašymas:

Mūsų pet vandens butelis yra puikus on-the-go drėkina, lengva nešiotis.Įmontuotas aktyvuotos anglies filtras veiksmingai pašalina priemaišų, ir kvapas vandenyje, o stop savybė apsaugo nuo išsiliejimo ir atliekų.Kriaukle s lankstymo dizainas taupo erdvę, ir daro valymo vėjas, o patvari konstrukcija užtikrina ilgalaikį naudojimą.Viešnagės hidratuotas su mūsų patogiu augintinio vandens butelį!

Specifikacija:

1. Deatils: Mažas Dydis: Vandens Saugojimo 350ml / Didelio Dydžio: Vandens Saugojimo 350ml + Grūdų Saugojimo 79g

2. Medžiaga: ABS

Pakavimo Sąrašas:

Šuo Vandens Butelis*1pcs

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai