Didelis Krepšys Jogos Mielas Jogos Kilimėlis Turėtojas Ilgai Fitneso Maišelį Galima Skalbti Ilgai Nešti Maišą Su Kišenėmis Daugiafunkcinis Vieną Burną, Joga Krepšys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €9.38 €24.07

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

iSHINE

Medžiaga:

nailonas

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Išlaikyti savo jogos turi-privilegijuotųjų organizavo mūsų gražus ir erdvus Didelis Jogos Maišelį.Tai paprasta fitneso maišelis gali patogiai laikyti piniginėse, rankšluosčiai, kilimėliai ir telefonai.Idealus pasirinkimas jogai lauke.

Specifikacija:

Pavadinimas: Jogos Kilimėlis Krepšiai

Medžiaga: Drobė Spausdinti

Produkto Svoris: apie

Gaminio Dydis: apie 88.9*34.29 cm /35*13.5 cm

Pakavimo Sąrašas:

1* Jogos Kilimėlis Krepšys

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Elegantiškas ir Tvirtas: Ši jogos kilimėlio maišas yra gražus modelio dizaino, kad būtų spausdinami aukštos kokybės medvilnės drobės medžiagos.Į maišą taip pat yra sutvirtintos stipriu siuvimo siūlai, siekiant užtikrinti ilgalaikį naudojimą ir apsaugą jūsų jogos kilimėlis.

2.Didelių Saugojimo Kambarys: Mūsų jogos krepšys turi pakankamai vietos laikyti savo piniginės ir telefonai didelės šoninės kišenės, ir jūsų papildomų priedų, tokių kaip vanduo buteliuose, akiniai nuo saulės, rankšluosčiai ir sandalai mažas pusėje užtrauktuku vidinė kišenė.Jūs galite lengvai pasiekti savo daiktų be vargo.

3.Patobulintas Jogos Patirties: Šis jogos kilimėlis krepšys yra lengvas ir plati burna peties diržas, kuris leidžia lengvai atlikti savo motina ir kiti turi-privilegijuotųjų.Jis turi papildomą didelis užtrauktuku kišenė, kuris gali turėti puodeliai, raktų, telefonų, piniginių, rankšluosčiai, ir daugiau.Šis krepšys tinka dauguma kilimėlis dydžių, ir yra su lytimi.

4.Puikios Dovanos: Pakelti savo dovanų žaidimas su mūsų jogos kilimėlis, maišeliai.Paruošta puikiai, mūsų maišeliai yra puiki dovana bet kokia proga.Gerai suprojektuoti petį ir bohemišką stilių, kad jis taptų patrauklus pasirinkimas jogos mėgėjams, rankdarbių entuziastams, ir visiems, kurie nori, puiki išvaizda.

5.Siūlome Keletą Privalumai: Ši jogos kilimėlio maišas yra daugiau nei vien tik treniruotės aksesuaras.Jis be jokių pastangų konvertuoja į universalus sportinis krepšys, praktinių paplūdimio krepšys, funkcinės vystyklų krepšys, ir stilingas pirkinių nešti, todėl eiti į multi-purpose kompanionas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai