60Pcs Priešpiečių Dėžutė Pastabas Vaikams Mielas Lunchbox Pastabos Kindergartners Mielas Apdailos Pažymi, Vaikų Priešpiečių Dėžutė Korteles

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.45 €3.09

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

1. Mūsų pietūs lauke pastabas vaikams skirtos 60 skirtingų modelių ir anekdotai, Pietūs langelį pažymi pateikti juokingi anekdotai forma klausimų dėl priekiniai ir rašyti atsakymus dėl nugaros, kurios padarys jūsų vaiko šypsena.

2. Šių cute lunchbox pastabos kindergartners yra pagaminti iš kokybiškų kortelės popieriaus ir yra žavi; Ar pietūs lauke yra šalta arba karšta, animacinių filmų pažymi, nedeformuokite, pertrauka, ar išnyks lengvai, ir gali būti taikomas priešpiečių dėžutė apdaila, su pasitikėjimu.

3. Tai įkvepiantis ir motyvacinį vaikų priešpiečių dėžutė pažymi, buvo miela išvaizda ir turtingą, ir palankiai vertina daug vaikų.

4. Jos yra tinkamos kaip gimtadienio dovanos, mokyklos atidarymo dovanos ar vaikų dienos dovanos darželyje vaikai ar ikimokyklinio amžiaus vaikams.

5. Mūsų vaikas pietūs priedai leidžia palikti pranešimą su žyma,, užrašyti, ką noriu pasakyti ir atsinešti juos į mokyklą, kuri gali padaryti juos jaustis savo susirūpinimą ir padaryti juos jaustis gerai vieną dieną ilgai, Gražių animacinių filmų modeliai gali pritraukti vaikų dėmesį.

Specifikacija:

100% visiškai naujos kokybės.

Prekės Pavadinimas:Pietūs Lauke Pastabos

Medžiaga:Kartonas

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Dydis:8.9 CM/3.5*8.9 CM/3.5

Komplektą sudaro:

60pcs korteles

Pastaba:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2.Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai