Dviračio Rankenos Pirštinės Motociklo Rankena Ausines Vėjo Žiemą Dviračiais Pirštinės Kalnų Dviračiai, Motociklai, Motoroleriai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €10.81 €20.80

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Oda

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Pagamintas su minkštos medžiagos ir pliušinis pildymo, jums patinka švelnus jausmas.Šios pirštinės yra lengva įdiegti, ir pakankamai didelis, kad tilptų dauguma rankenos, todėl juos puikus pasirinkimas platus taikymas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Motociklo Vairas Ausines

Medžiaga: Oxford medžiaga + pliušas

Gaminio dydis: apie 40x38cm/15.75x14.96 cm

Pakavimo Sąrašas:

1 pora* Motociklo Rankenos Ausines

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Įdiegti: apsaugoti jūsų rankas nuo šalčio ir lietaus su mūsų Motociklo Rankenos Ausines.Įrengtas reguliuojamas raišteliu saugiai tilptų, kad negali kištis stabdžiai ir ragai.Įdiegiant juos yra vėjas.

2.Minkšta: Šių motociklo rankenos ausines, yra pagamintas iš minkštos jausmas, storio ir ilgio manžetai šilumos vilnos pirštinės su pamušalu, kad yra atsparus vandeniui ir vėjo, išlaikyti savo rankose, šiltas ir jaukus šaltu oru.

3.Tarnauti Ilgą Laiką: Meistriškai su daugkartinio naudojimo, vandeniui audinio ir pliušinis užpildymo, mūsų rankenos ausines pasigirti neteplios patvarumo ir minkštas " polar fleece pamušalas.Laikykite savo rankas paskrudinto ir sausas šalčiausias oras.

4.Patogi: Šių motociklo rankenos ausines yra pakankamai didelis, kad padengti savo rankų ir riešų, garantuoja šilumą ir komfortą šaltu oru.Jie yra lengva naudotis, ir gali būti naudojamas, kai jūs dėvėti pirštines.

5.Platus Naudojimas: apsaugoti jūsų rankas nuo šalčio, o jojimo labiausiai motociklai, motoroleriai, Keturračiai, sniegaeigiai, ir kalnų dviračiai su mūsų Motociklo Rankenos Ausines.Puiki dovana jūsų šeimos komfortą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai