Šaldytuvas Maišelį Pietūs Lauke Didelis Pietūs Krepšiai Moterims Su Šoninių Akių Kišenės Ir Rankena, Didelis Izoliuotas Daugkartinio Naudojimo Pietų Dėžutė Išlaiko Maisto Karšto

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €5.32 €8.18

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Poliesteris

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Su didelės talpos, tai puikiai tinka darbo ar mokyklos.Lengva nešiotis ir greitai valomas, tiesiog nuvalykite su drėgnu skudurėliu.

Gaminio medžiaga: Oxford medžiaga

Gaminio dydis: 21.5x10.5x25.5cm/8.46x4.13x10.04 cm

Produkto svoris: apie 160g

Produktų Sąrašas:

izoliuoti pietūs krepšys*1pcs

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Šilumos Core Tech: Mėgautis savo mėgstamus valgius ne idealios temperatūros, bet kuriuo metu ir bet kur su šios izoliuotos pietūs maišą.Savo pažangiausius šilumos core technologija išlaiko jūsų maistą šiltą ar šaltą valandas.

2.Nepralaidžiose užtikrinimo: Mėgaukitės nerimauti nemokamai pietūs kuriuo metu, su mūsų izoliuoti pietūs maišą, kad gali pasigirti tvirta vandeniui sluoksnį.Atsisveikinti su išsiliejimus ir ištekėjo.Su savo sauso interjeras, valymas yra vėjas!

3.Priešinasi kasdien dėvėti: purvo atsparios savybės patvarus Oksfordo audinys užtikrina, lengva valyti su drėgnu skudurėliu, kol sutirštės medžiaga suteikia ilgalaikį patvarumą nuo kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo.

4.Erdvus Dizainas: Mūsų izoliuoti pietūs maišą, yra didelės talpos ir pakankamai vietos, kad lengvai saugoti ir tvarkyti jūsų pietūs dėžės, užkandžiai, gėrimai ir daugiau, puikiai tinka tiems, kas turi paketą ir visiškai gaivus valgio kelyje.

5.Lengva Nešti: Šis izoliuoti pietūs maišas patogi nešimo rankena, kuri leidžia jį nešiotis patogiai visur, kur jums eiti, nesvarbu, ar tai darbo, mokyklos, kelionės, ar iškylą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai