Mažas Golfo Tees Kamuolys Turėtojas Užtrauktukas Uždarymo Golfo Tees Kamuolius Maišelis Maišelis Su Karabinai Saugojimo Reikmenys Golfo Mokymo Priedai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €5.06 €10.12

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Departamentas Pavadinimas:

Unisex

Prekės Pavadinimas:

liilaimic

Kategorijos:

Standartinis Kamuolys Paketas

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Modelio Numeris:

Golfo Tees Maišelis Maišelis

Medžiaga:

nailonas

Tipo sportas:

Golfo


Aprašymas

Kulka Taškų:

1、Saugus Laikymas: Tai golfo kamuolys turėtojas gali turėti iki 6 golfo kamuoliukus saugiai su savo užtrauktuko dizainas, neleidžia jiems iškristi.Ji taip pat turi elastingumą, kad tilptų įvairių dydžių kamuoliukus.

2、Nešiojamų Dizainas: Šį golfo kamuolys turėtojas yra lengvas ir lengvai atlikti.Galite susieti jį į savo juosmens arba kablys į savo kuprinę.Tai nešiojamas krepšys savo golfo kamuoliukus.

3、Patvarus ir Tvirtas-Tai golfo kamuoliukų laikiklis pagamintas iš nailono medžiagos, kuri yra dėvėti atsparūs ir anti-scratch.Jis gali trukti ilgą laiką ir turėti savo golfo kamuoliukus tvirtai.Ji taip pat ateina su golfo tees krepšys jūsų patogumui.

4、Plačiai Naudojamas ir Praktiška: Tai golfo kamuolys turėtojas yra būtina turėti bet golfo mylėtojas.Ji gali saugoti jūsų golfo kamuoliukų ir golfo tees patogiai ir saugiai.Jis tinka golfo mokymo ir konkursas, kaip ir kiti golfo reikmenys.

5、Praktinių ir Subtili Dovana : Tai golfo kamuolys turėtojas yra puiki dovana savo šeimos nariams ir draugams, kurie mėgsta golfą.Tai praktinis ir išskirtinį golfo kamuoliuką, maišelis, maišelis, kuriame galima laikyti ir apsaugoti savo golfo kamuoliukus ir trišakiai.

Jūs ieškote patogus ir stilingas būdas atlikti savo golfo kamuoliukus ir trišakiai?Jei taip, jums bus meilė šią golfo kamuolys turėtojas.Šis golfo kamuolys turėtojas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, su elastingumas, todėl gali tilpti įvairių dydžių golfo kamuoliukus.Jūs galite lengvai susieti tai golfo kamuolys turėtojas juosmens, su karabinai, ir pasiekti savo golfo kamuoliukus ir trišakiai, kai jums jų reikia.Šis golfo kamuolys turėtojas taip pat prabangus ir elegantiškas, todėl jums išsiskirti golfo aikštynas.Tai puiki dovana sau ar savo šeimai ir draugams, kurie mėgsta golfą.Kad tai golfo kamuolys turėtojas šiandien ir mėgautis be jokio vargo golfo patirtis.

Specifikacija:

Pavadinimas: Golfo Tees Maišelis Maišelis

Medžiaga:Nailonas

Dydis: apie 17,5*14.5 cm/6.89*5.71 į

Spalva: raudona mėlyna mėlyna mėlyna

Pakavimo sąrašas:

1 x Golf Tees Maišelis Maišelis

Žymos

golfo tees kamuolys turėtojas užtrauktukas

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai