Balta Nuotakos Vestuvių Šydas, 2 Pakopa su Šukos Rankų darbo Alkūnės Ilgis 2024

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €0.63 €0.74

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Vualiai Sluoksniai:

Dviejų Sluoksnių

Prekės Pavadinimas:

VINOPROM

Tipas:

Skaistalai, Šydas

Skaros Kraštas Stilius:

Juostelės Krašto

Modelio Numeris:

Nėriniai Šydas

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Medžiaga:

Poliesteris

Technics:

Appliqued

CN:

Jiangsu

Lytis:

Moteris

Departamentas Pavadinimas:

Suaugusiųjų

Elemento Tipas:

Nuotakos Vualiai


Aprašymas

Paketas Apima

1 x Viel (Pasirinkite spalvą)

SIUNTIMO INFORMACIJA

TARPTAUTINIŲ pavedimų, prašome pranešė, kad mes negali garantuoti tikslaus pristatymo data.Ji gali priklausyti nuo jūsų vietos muitinės/post office taisyklių.

Prašome susisiekti su mumis jei jums reikia daugiau pagalbos ir mes mielai jums padėti.

MOKĖJIMAI

Mokėjimai priimami per Zilvinasbutkevicius.lt Alipay tik

SĄLYGŲ IR GRĄŽINIMO POLITIKA

1.Pakeisti Adresą - Jei prašote norėdami pakeisti savo adresą, prašome leiskite mums žinoti iš anksto.Kitu atveju jūsų užsakymas bus siunčiami adresu, kurį jūs nurodėte užsakymo pristatymo adresą.

2.Atšauktas Sandorių - Mes galime atšaukti sandorius, tiesiog leiskite mums žinoti, todėl mes galime procesas, jį iš karto.Mes negalime atšaukti, jei elementą jau buvo išvežtos.

3.Gavo Klaidingą Prekės/Ne, kaip Aprašyta - Mes žmonės ir mes su pertraukomis įsipareigoti klaidų, bet mes esame pasiryžę jas ištaisyti, taip, kad pirkėjas pageidauja.Jei prekės buvo negerai, ar ne tas pats, kaip parodyta produktų sąrašo nuotraukas, mes reikės siųsti tikrasis photo/s elemento gavo, kartu su jo pakuotės (rodyti etiketėje ant pakuotės).Tai yra mūsų SVP, mums reikia tikrų ir apskaitos tikslais.

4.DOA/Sugadintas Gavusi - Mes įsitikinkite, kad mūsų prekės yra tinkamai supakuotos iki laivybos išvengti žalos atlyginimo, dėl prekės.Jei gavote pažeistą elementą, kuris gali būti sąlygotas pristatymas, prašome siųsti mums nuotraukas gautą elementą, kartu su jo pakuotės (rodyti etiketėje ant pakuotės) mums patikrinti ir pranešti iš karto mūsų laivybos departamento, kad jie galėtų imtis tolesnių veiksmų.

5.Su defektais arba Nesuderinama - gauti mūsų daiktai urmu, todėl yra maža tikimybė, kad kai kurie galėtų būti su defektais.Mes reikalaujame, kad galite atsiųsti mums nuotrauką (- ų) prekės gautos, taip pat ir jūsų pradinis elementas (dėl nesuderinamumo problemas), todėl mes galime palyginti elementus ir atlikti būtinus veiksmus.Jei jūs manote, kaip jums reikia grąžinti daiktą, prašome leiskite mums žinoti PRIEŽASTIS, kad mes galime suteikti RMA instrukcijos.

Jei kuri nors iš šių neatsakė jūsų rūpestis, prašome susisiekti su mumis per "MANO PRANEŠIMAI"

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai